Wij helpen graag met het kiezen van de juiste apparatuur!
013 534 09 89
CategorieŽn

Contactgegevens

Camrental
Maidstone 24
5026 SK Tilburg
013 534 09 89
info@camrental.nl

Volg ons ook op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!
www.facebook.com/camrental
www.twitter.com/camrental

BTW | NL 8178.617.89B01
KVK Utrecht | 30255191

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Algemeen
Camrental respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens enkel om de reservering zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Camrental zal uw gegevens nooit aan derden verkopen. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons heeft en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Gebruik van NAW gegevens

Camrental heeft uw NAW gegevens nodig om een reservering te plaatsen en de bestelling uit te voeren. Enkel met uw toestemming gebruiken wij deze gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en te informeren over speciale aanbiedingen en acties. Als u dit niet op prijs stelt, kunt u dit aan ons laten weten door een e-mail te sturen.

Om het huren bij Camrental zo aangenaam te laten verlopen, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw reservering en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u artikelen aanbevelen die u mogelijk interessant vindt.

In uw Camrental-account slaan we uw NAW gegevens op, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Gegevens verwijderen of wijzigen
Wilt u uw gegevens graag inkijken, of wenst u dat Camrental uw gegevens uit ons systeem verwijdert? Dan kunt u hiertoe een gratis verzoek indienen per post of e-mail.