Wij helpen graag met het kiezen van de juiste apparatuur!
013 534 09 89
CategorieŽn

Over Camrental

Bij Camrental bent u aan het juiste adres in Brabant voor het huren van professionele videocamera's, licht apparatuur en overige accessoires. Ons assortiment loopt uiteen van professionele filmcamera's, tot statieven, lenzen en opslagmedia. Merken die wij verhuren zijn bijvoorbeeld Canon, Panasonic, JVC, Zeiss, Zacuto en nog veel meer. Huren van de apparatuur gaat erg eenvoudig en bovendien tegen een aantrekkelijke prijs. Tevens beschikken onze medewerkers over uitgebreide kennis van de apparatuur, zodat zij u perfect kunnen informeren over de werking hiervan. Wij denken graag met de klant mee en proberen een passend product of set voor u samen te stellen.

De medewerkers van Camrental zijn dan ook echte filmliefhebbers! En deze passie willen zij graag met u delen. Na het afronden van de filmacademie wilden zij deze passie zoveel mogelijk in de praktijk brengen. Als filmmaker wil je graag met kwalitatief goede apparatuur werken, en het bleek moeilijker dan gedacht om professionele camera verhuur te vinden in de omgeving van Brabant. Daarom hebben zij na een aantal jaren besloten om dit probleem op te lossen, en zelf professionele videocamera's en accessoires te verhuren. Zij willen ten slotte dat iederéťn de mogelijkheid heeft om zijn hobby of werk goed uit te kunnen voeren.

Camrental begrijpt daarom precies wat u als huurder graag wilt! Wanneer u een camera huurt op vrijdag, is het voor Camrental logisch dat u deze pas op maandag terugbrengt. De dagen waarop u de camera niet gebruikt, worden dan ook uiteraard niet in rekening gebracht. U betaalt dus enkel voor de dagen dat u de camera ook daadwerkelijk gebruikt.

Camrental is makkelijk en snel te bereiken, gezien de gunstige locatie. Of u nu in Breda, Tilburg, 's Hertogenbosch / Den Bosch, Eindhoven of omstreken woont, wij zijn altijd goed te bereiken. Ons magazijn is namelijk gevestigd in het hart van Brabant, om precies te zijn in Tilburg, nabij diverse uitvalswegen.

Wij zien er naar uit u te verwelkomen en te voorzien van de beste apparatuur en kennis die wij in huis hebben.

Contactgegevens

Camrental
Maidstone 24
5026 SK Tilburg
013 534 09 89
info@camrental.nl

Volg ons ook op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!
www.facebook.com/camrental
www.twitter.com/camrental

Privacy Policy